Inspo

Så fort man ser resultat så vet man att man kommer någonstans. I believe in you ♥♥♥♥
 
falsefantasy

Tb

Okej sommaren är så mycket bättre än vintern. 
 

Djurgåååårn

Jag älskar hur headern är för liten och jag älskar hur det har gått ett år sen jag sa att jag skulle fixa designen efter att jag förstörde den. Men jag prioriterar inte bloggen längre (</333) Allt är i alla fall hur bra som helst. Förutom Justins lilla tabbe. Har träffat jättehärligaaa människor och dif hade en soft match mot Union Berlin.
 
 '

Becks in Sweden

Förra veckan (tror jag det var?!) träffade jag Rebecka, Anna och Clara. Vi åt middag hos Becka som jag äntligen fick träffa igen, nu är hon tyvärr tillbaka i London igen. Fick en jättefin ring av henne så nu har vi alla likadana ♥♥♥ Dagen efter det var jag bland annat på bio med Becka och Oumie, vi såg Justins Believe och jag kan inte ens prata om den än, för mycket känslor. Det här är ett av mina tiotusen inlägg som ligger i utkast, lolfail. Update: det där var två-tre veckor sen, jag har stenkoll. 
 

Oknaw

Okej men det där är det finaste paret någonsin. 
 
 

Det vanliga

Det senaste dårå. Hade influensa förra veckan, missade ledarlägret, tyvärr ;-)))))) och Amelies fest. Nej men längesen jag var så sjuk, blev anfådd av att flytta huvudet och stirra in i väggen. Har varit på bio med klassen och även med Ami och Johanna som sagt. Träffade dom nya konfisarna i tisdags och fick äntligen träffa Bella, Anna, Rebecca, Julia, Livviiiis och Julia igen. Har fikat för mycket och köpt för mycket onödiga saker. Mötte Malcolm B och Sam, dom var jättemysiga. Jobbade och halkade i snön. Sov hos Leo i onsdags och hade världens segaste dag i skolan i torsdags. Fredagen var jättebra och det är 139 dagar kvar till England, ogoooood. 
 

New in


Wolfiiiie

Kollade på The wolf of wall street med Amiii och Johanna för några dagar sen. Supervärt. Dock var den 
ganska lång men han är såååå bra (♥♥♥!!!) Igår var tjejerna här och jag har aldrig skrattat så mycket, det
var helt stört och jag har fortfarande ont i magen. Ni är bäst!!! 
 

Negativt

Vill inte vara hemma än, vill inte börja skolan och vill inte bo i Sverige nu
 

Mitt hjärta


Sri Lanka '13

Var först några dagar i Kandy, vi hälsade på föräldrarlösa elefanter och massa saker. Sen åkte vi tåg till Nuwara Elyia och bodde då på The Hill Club, jag är waaay 2 skrikig och jobbig för att bo där. Jag och Anna hyrde film och fick värmekuddar och dom frågade om dom skulle bädda ner oss (!!) <333. Halkade även den kvällen i duschen och fick grovaste jacket+blåmärket på benet. Vår chaufför sov också där och körde oss till Yala Nationalpark, vi bodde i stora tält. Frågade om spindlarna och ägaren säger ""No no its okääj, u just see them when its rejning outside the tänts. It wont rejn tonajt." Sen börjar det såklart regna och jag lämnade inte tälten <3333. Jag snackar om dom där stora-feta-håriga-giftiga-snabba-fyraögade-åttabeninga tarentula spindlarna dårå. Dagen efter var vi ute på safari från halv sex till halv sex, vi såg dom flesta man kunde se och Leopard på nära håll. Dock var Safarin i Afrika mycket bättre. Blev spottade på av en Kobra också. Sen kom vår chaufför och hämtade oss och körde till Gale, vi bodde där en natt och staden var inmurad (jahopp), sen åkte vi till Mirissa beach och bodde där åtta nätter. Det var världens mysigaste killar som jobbade där (<3333.0) Hade superdupermega bra där. Det var tre ständer och hur varmt som helst, vi åkte bland annat på Valsafari och såg delfiner och blåvalar jättenära. Berättar senare vad vi gjorde där. Alla hade en crush på alla innan vi åkte och var på Maldiverna på tolv slaget ♥♥♥
 

Hemma

Jag har fortfarande läsare, världensbääääst ♥ ♥
Jag har varit på Sri Lanka 16 dagar, firat jul och nyår där borta och kom hem iförrgår och igår var jag med Leo.
Så fort jag får Annas bilder från Sri Lanka så lägger jag ut dom och berättar mer, ily

RSS 2.0